over ons


Over ons:


wij zijn gevestigd in het oost vlaamse Brakel,


Verhuur van minicontainers:

wij plaatsen containers (voorlopig tot 5ton max.)voor alle soorten afval behalve asbest.

moet u 5 of 6 keer rijden met uw aanhangwagen? is een gewone container te groot en vaak ook te duur ?  moet hij soms in een smalle plaats of garage worden binnengeduwd ?  doet u zelf uw tuinonderhoud maar is het afval te groot ? of heeft u de grote opkuisgedaan en moet alles eens weg ?  denk dan zeker aan ons ! 

wij kunnen ook materiealen aanbrengen zoals zand,kiezel,boomschors enz

ook iets vervoeren voor u kunnen wij regelen.


Tuinonderhoud en dergelijke: als tuinbedrijf doen we tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Een tuin, oprit of voortuin springt altijd direct in het oog. We willen natuurlijk allemaal onze tuin mooi houden, maar om die tuin mooie tuin mooi te houden, moet dit uiteraard goed onderhouden worden. Wij bieden u de mogelijkheid om ons in te schakelen voor eenmalig tuinonderhoud of voor periodiek tuinonderhoud.


Als klusjesdienst:


Algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is ons bedrijf het aangewezen adres.


Heeft u een klus? dan komen wij graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf.

indien nodig wordt de kennis en kunde ingeschakeld van andere partijen om onze mogelijkheden uit te bereiden.